Het archief van onze vereniging is gevestigd in het Dorpshuis te Valthe.
Hoofdstraat 54
Valthe

Openingstijden archief:
Het archief is tot en met oktober 2017 alleen geopend op afspraak.

Daarna is het archief geopend op:
9 november en 23 november van 13.30 tot 15.30 uur
7 december en 21 december van 13.30 tot 15.30 uur

U kunt ook op afspraak terecht.
Neem hiervoor contact op met Joep Mittelmeijer.

E: mittelmeijervalthe@planet.nl

*****************************************************************************************************************************************

ARCHIEVEN

In het archief in het Dorpshuis te Valthe vindt u foto’s, aktes, knipsels, kaarten, video’s, boeken, tijdschriften en diverse documenten. Tevens veel doop-, trouw- en begrafenisgegevens betreffende Odoorn en vele andere plaatsen. Hier kan men gegevens opzoeken, en eventueel hulp vragen bij uw onderzoek.

Hier vindt u de boekwerken die zich in de bibliotheek van onze vereniging bevinden.
Voor de inhoud hiervan klikt u op de afbeelding hiernaast (PDF-bestand).

Hier vindt u de persberichten die, als aankondiging van een nieuwe Spitwa(a)rk, in het verleden naar de media zijn gestuurd.

Handig om de (korte) inhoud van een bepaalde Spitwa(a)rk te bekijken.
Klik hiernaast op het Spitwa(a)rk logo.

Hier vindt u de persberichten die als aankondiging van een activiteit in het verleden naar de media zijn gestuurd .